fbpx

Vi söker veterinär!

Det familjeägda företaget beläget i utkanten av Visby söker nu en ny medarbetare. Vårt företag har ägts av familjen Henriksson i 18 år. Mål och vision har alltid varit densamma vi sätter djuret och dess ägare i fokus och värnar om alla djurs välbefinnande! I våra fräscha lokaler finns en stor djurbutik med allt från fiskar, kaniner och fåglar till djurfoder av väletablerade märken. Vi har en lunchrestaurang som serverar flera olika rätter till lunch och fika under hela dagen. Vi har en rehabavdelning ”fysis” som har både pool och water treadmill.

Vi har nyligen investerat i en ny digitalröntgen till kliniken och avdelningen fysis fick en ny water treadmill. Vi använder oss av idexx internlabb och kan köra många prover internt på kliniken.

Vi värdesätter dig som vill utvecklas på det personliga planet likväl i ett team. Vi jobbar med både interna och externa utbildningar.
Vi har en härlig mix av erfarenhet i vårt personalgäng och behöver nu bredda ytterligare. Är det dig vi söker?

Dina arbetsuppgifter:
– Veterinär

Du som söker är:
– Legitimerad veterinär
– Vill utvecklas i såväl grupp som individuellt
– Social
– Pedagogisk

Meriterande:
– kirurgisk erfarenhet eller en önskan om att utbilda dig
– 10 års erfarenhet i yrket

Vi söker en veterinär på 60-80% med tillträde från september.

Hos oss erbjuder vi vidareutbildning, schyssta avtal och bra försäkring samt pensionsspar.

Lön efter överenskommelse
Sista ansökan 30/4 men vi tillämpar löpande urval. Sök till chef@zoomarket.se med CV och personligt brev.
Vid frågor kontakta Hanna på 0760-254295

Fler händelser

Stängt Midsommarhelgen 23-25/6

Midsommarhelgen 23-25/6 kommer både butik och klinik har stängt. Vi hänvisar till Roma Distriktsveterinär för akut sjuka djur.

Fästingsäsongen är här

Fästingarna har vaknat till och det börjar bli dags att behandla ditt djur med ett bra fästingmedel. Fyll i formuläret så fixar vi ett recept till dig på valfritt apotek.

Föreläsning med Susanne Hellman Holmström

  Biljettförsäljningen är igång! Din biljett köper du i butiken.Begränsat antal platser. Föreläsningsdatum: 25/5-23Plats: ZooMarket caféTid: 18.15Pris: 200kr Kattägarens fem nycklar till ett bra kattliv Allt du behöver veta för att

Öppettider Påsk

Skärtorsdagen 6/4: Öppet som vanligt och kloklipp 15-17. Långfredagen 7/4 : Stängt Påskafton 8/4 : Butiken öppen 10-15, kliniken Stängt Påskdagen 9/4 : Butiken öppen 10-15, kliniken Stängt Annandag Påsk

Fästingsäsongen är här

Fästingarna har vaknat till och det börjar bli dags att behandla ditt djur med ett bra fästingmedel. Fyll i formuläret så fixar vi ett recept till dig på valfritt apotek.