fbpx

Föreläsning med Susanne Hellman Holmström

 

Biljettförsäljningen är igång! 🤩
Din biljett köper du i butiken.
Begränsat antal platser.

Föreläsningsdatum: 25/5-23
Plats: ZooMarket café
Tid: 18.15
Pris: 200kr

Kattägarens fem nycklar till ett bra kattliv

Allt du behöver veta för att ge din katt ett bra, tryggt och spännande liv! Välkommen till en kväll tillsammans med Susanne Hellman Holmström som är certifierad kattbeteenderådgivare och coach. Hon har medverkat i TV och skrivit flera böcker i ämnet.

Kattägarens fem nycklar

Att leva med katt är helt fantastiskt, men du som kattförälder behöver veta vad katten menar med sina olika beteenden och signaler. Här berättar Susanne Hellman Holmström om den senaste forskningen och delar med sig av sin stora erfarenhet som kattbeteenderådgivare.

Du får färsk kattkunskap, många skratt och kanske dåligt samvete som gör att du måste be din katt om ursäkt när du kommer hem. Du får även verktyg för att skapa den bästa relationen med katten. Lång frågestund utlovas!

FÖRELÄSAREN
Susanne Hellman Holmström är certifierad kattbeteenderådgivare och coach. Hon har medverkat i TV och skrivit flera böcker i ämnet.
 
 
 

Fler händelser

Stängt Nationaldagen 6/6-2024

Nationaldagen 6/6 har både klinik och butik stängt.  Vi hänvisar till Distriktsveterinärerna i Roma för akut sjuka djur. Tel nr 010-1229660  

Stängt onsdagen den 1 Maj

Onsdagen den 1 maj har både klinik och butik stängt. Vi hänvisar till Roma Distriktsveterinär för akut sjuka djur.

Öppettider Påsk

Skärtorsdagen 28/3: Öppet som vanligt och kloklipp 15-17. Långfredagen 29/3 : Stängt Påskafton 30/3 : Butiken öppen 10-15, kliniken Stängt Påskdagen 31/3 : Butiken öppen 10-15, kliniken Stängt Annandag Påsk

Fästingsäsongen är här

Fästingarna har vaknat till och det börjar bli dags att behandla ditt djur med ett bra fästingmedel. Fyll i formuläret så fixar vi ett recept till dig på valfritt apotek.